Waarom een auto importeren?

Slim zakelijk rijden

Bijna alle auto’s die wij verkopen zijn geïmporteerd uit het buitenland. Wij hebben geïnvesteerd in een groot betrouwbaar importnetwerk waarin Duitsland de grootste leverancier is. Maar waarom doen we dit eigenlijk? Omdat een auto importeren simpelweg een hoop geld scheelt voor u! 
19 oktober 2018 | Frank Kamminga

De Duitse automarkt is vele malen groter dan de onze. En de concurrentie op de Duitse markt zorgt voor lagere prijzen. Bij de jong gebruikte auto’s die wij hebben staan scheelt dit al snel duizenden euro’s. Bij het importeren van een auto komen natuurlijk ook kosten kijken. Maar al met al weegt dit niet op tegen het grote financiële voordeel dat hierbij te behalen is. Zo moet de auto worden gekeurd voor aankoop en naar Nederland getransporteerd worden. Daarnaast moet nog een bedrag rest-BPM betaald worden voor de import auto. Ook de RDW moet ingeschakeld worden voor de keuring en het kentekenbewijs. Deze zorg nemen wij helemaal uit handen en is verwerkt in de netto aangeboden prijs van de auto.

Bijkomend voordeel
Bijkomend voordeel is dat de auto’s over de grens doorgaans rijk uitgerust zijn en de auto’s tegenwoordig aantoonbaar goed onderhouden zijn. Bij jong gebruikte auto, met maximaal 30.000 kilometers op de teller, valt het natuurlijk ook snel op wanneer iets niet in orde is.

Kortom, een auto importeren kan op een betrouwbare manier en dat scheelt gewoon veel geld. Zeker wanneer u meerdere auto’s voor uw bedrijf nodig heeft. Bij ons profiteert u van het grote financiële voordeel, terwijl wij alles voor u regelen.