Minimaal 1 jaar garantie

Altijd minimaal 12 maanden volledige (fabrieks)garantie op onze import auto’s.

Proefrit van 2 weken

Binnen 14 dagen kun je de koop/lening ontbinden zonder bijkomende kosten. Dat komt dus neer op een proefrit van twee weken. Zie onze voorwaarden voor meer informatie. Dit geldt alleen voor auto’s uit onze voorraad.

Altijd de beste deal

Wij stunten niet met prijzen en speciale voordeelweken. Bij ons heb je gewoon altijd de beste deal. Ergens anders een vergelijkbare auto goedkoper gevonden? Laat het ons weten!


Wij staan garant voor onze jong gebruikte import auto's en regelen alles voor u!

Alles geregeld, zonder risico’s. Dat is wat wij garanderen bij Auto Import Garant. Omdat wij beschikken over een eigen import kanaal kunnen zijn wij er zeker van dat er niks aan onze jong gebruikte auto’s mankeert. Dus geen gedoe en toch een nagenoeg nieuwe auto voor een tweedehandse prijs!

Auto financieren?

Wij bieden u de mogelijkheid om een auto die u bij ons koopt te financieren. Dit kan geheel of gedeeltelijk. Wij hebben hiervoor een samenwerking met een tweetal partners. Bereken via onze website site wat u per maand betaald. De auto is altijd weer in te ruilen en daarmee af te lossen. Dus maandelijks opzegbaar zonder kosten.

Auto inruilen?

Uw huidige auto inruilen? Dat kan bij Auto Import Garant ook. Wij kunnen u op korte termijn laten weten wat uw auto waard is en dit bedrag verrekenen.

Inruilwaarde aanvragen

Auto verzekeren

Uw nieuwe auto meteen goed verzekerd. We kunnen het meteen voor u regelen!

Aflever service

We leveren uw ge├»mporteerde auto kosteloos bij u thuis af. De auto staat dan op uw naam en u kunt er direct mee rijden. Vanaf dan start de ‘proefrit’ van twee weken.

Een nagenoeg nieuwe auto voor een goede prijs?

Rij vandaag nog weg in uw nieuwe bak!