fbpx

Wat klanten zeggen

Lees wat klanten over ons zeggen of geef zelf een review.

Schrijf een review

10

100% van onze klanten beveelt ons aan

Op basis van 8 beoordelingen

Beoordelingen

10

Helena de Jong

Mooie import auto, volledig ontzorgd!

Ineens kwam mijn auto niet meer door de keuring na 15 jaar trouwe dienst. Tijd voor een nieuwe auto dus, maar welke? Vanaf het begin ben je bij Auto Import Garant aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat je ze vraagt, of welke eisen je stelt, zij weten het antwoord! Niet alleen voor mij, ook voor mijn familie en kennissen die vragen hebben. Het gehele proces nemen ze je uit handen, van het begin tot het einde, inclusief financiering. Zij zijn zeker van hun zaak, dragen de risico's, nemen jouw oude auto uit handen en ontzorgen je werkelijk in alles. Daarnaast krijg je altijd heerlijke koffie en nemen ze echt de tijd voor je. Nu had ik een paar eisen maar zat niet per sé aan een merk vast. Wat heb ik gekregen? Heel veel auto voor een hele goede betaalbare prijs. Een auto die werkelijk bij mij past. Nog elke dag rij ik met plezier! Iedereen die een auto wil kopen zou ik aanraden om eerst met Frank Kamminga van Auto Import Garant te praten. Ik kan ze van harte aanbevelen!

29 March 2022

10

Edward Oostrom

Alles werd geregeld! Van import tot aflevering. Voor mijn volgende auto klop ik weer aan.

Wederom prima geholpen aan een nieuwe Volvo XC 60 door Marnix en Frank. Samen zoeken op de Duitse auto sites en het team van Auto Import Garant doet de rest van aankoop tot ophalen tot aflevering. Voor onze volgende auto klop ik hier zeker weer aan.

09 May 2022

10

Mike van Heijst

Inruil voor een andere auto, snelle en goede service!

Bij het kopen van een nieuwe 2e hands auto bij Auto Import Garant gaven ze een warm welkom, de inruil voor mijn vorige auto was acceptabel en realistisch. Het was zeer positief en vlot verlopen dus een dikke duim voor jullie! Reageren snel bij vragen en proberen zsm tot een oplossing te komen, echt super! Als klant verloopt het zorgeloos en kwalitatief.

05 September 2022

10

D.J.E. Reede

unieke ervaring, ten volle tevreden!

ik zocht, ik zocht en AIG Automotive vond... graag wilde ik als eerste auto een unieke en betrouwbare auto. Marnix hoorde mijn eisen en wensen aan en binnen de kortste uren had hij er 1 gevonden en was ik meteen verkocht! Nog beter dan ik had kunnen dromen stond er binnen een aantal dagen een prachtige en glimmende blauwe VW Scirocco klaar die echt alles had waar ik om vroeg! ik rij mijn auto nu al geruime tijd en ben elke keer weer trots en blij. Ik raad dit bedrijf dan ook aan vanwege het luisterende oor, de snelle en goede service, maar vooral ook de gezellige en huiselijke sfeer die hier heerst. Meteen al bij binnenkomst heb je, ongeacht wie je bent en voor welke auto je komt, een welkom en goed gevoel bij AIG Automotive waar ze elke dag met plezier en hard werken ervoor zorgen dat iedereen dezelfde ervaring meekrijgt als die ik heb meegekregen.

23 September 2022

10

John Goed

Verwachtingen overtroffen!

Maurits en Frank hebben mijn verwachtingen overtroffen bij inruil, koop en levering van mijn Volvo Cx90! Gezellige sfeer, volledig ontzorgd en auto naar mijn wens. Top!

23 September 2022

10

Nicky

Dankzij Auto Import Garant nu in het bezit van mijn droomauto.

Ik reed in een fiat 500 die ondertussen al ruim 150.000 op de teller had staan. Deze auto beviel me goed, dus ik wilde graag een nieuwere. Ik heb contact opgenomen met Marnix en mijn wensen doorgegeven (kleur, max. aantal km, max. aantal jaar, opties, etc). Daarnaast heb ik mijn budget aan Marnix voorgelegd. Marnix ging meteen op zoek en vertelde wat haalbaar was voor het budget en waar ik compromissen moest sluiten. In de vakantie stuurde Marnix een buitenkansje door. Alles wat ik wilde en dat voor ons budget. Meteen akkoord gegeven en laten bestellen. Binnen een paar weken kon ik de auto ophalen. We mochten nog een proefrit doen. Daarnaast heeft Marnix een mooi bedrag geboden voor mijn inruilauto waardoor ik daar de auto om kon wisselen. Marnix reageert snel en komt snel met offertes. Bij de volgende koop, gaan wij zeker weer terug.

23 September 2022

10

Tk

Volkswagen tiguan

Ik moest een nieuwe auto en had mijn oog laten vallen op een volkswagen tiguan. Een auto is een dure aankoop, dus het liefst ook degene die ik graag wil. Bij dealers leek de tiguan niet aan mij besteed. Via google kwam ik bij auto import garant. Ik ben hierheen gegaan en heb aan Marnix mijn wensen uitgelegd. Meteen had Marnix er een gevonden precies binnen mijn budget. Helaas bleek goedkoop duurkoop te zijn en was de auto niet zoals deze vermeld stond. Marnix belde meteen en gaf aan dat hij deze auto niet aan mij wilde verkopen, omdat hij niet in de staat was zoals omschreven. Binnen een aantal weken kwam er een andere online, alleen zat hier geen cruisecontrol op. We konden cruisecontrol er via Auto import garant op laten zetten. De auto was precies wat ik hoopte en ik ben ontzettend blij met de service en transparantie waarmee gehandeld wordt. Mijn eigen auto kon ik voor een goede prijs hier inruilen, dus ook geen omkijken meer naar. Bij de volgende koop, kom ik zeker terug!

23 September 2022

10

Jelle van Vliet

Gekregen wat ik zocht: gewoon top service!

Onlangs was ik op zoek naar een bepaald model auto met specifieke wensen en opties. Een flinke uitdaging, maar Frank en Marnix hebben precies gevonden wat ik zocht. Van de juiste lak tot virtual cockpit, alle wensen konden afgevinkt worden. Alleen de velgen waren wat minder mijn smaak… Maar ook dat hebben ze na het importeren direct geregeld en verwisseld voor andere Audi sportvelgen. Gewoon topservice! Wij zijn nog steeds heel blij en tevreden met onze droomauto.

25 September 2022