Ik help u slim zakelijk rijden

Slim zakelijk rijden

De zomervakantie is altijd een mooi moment om even terug te kijken, en vervolgens de strategie voor je bedrijf weer even aan te scherpen. Het heeft mij tot nieuwe dingen gebracht. Zo ook mijn eerste blog.

31 augustus 2018 | Frank Kamminga

Waarom ga ik bloggen
Omdat ik gemerkt heb dat ondernemers niet altijd op de hoogte zijn van alle opties, heb ik mij als missie gesteld om ondernemers slim zakelijk te laten rijden. Als onafhankelijke autoverkoper is mijn doel niet om zoveel mogelijk auto’s te verkopen, maar om zoveel mogelijk ondernemers slim zakelijke te laten rijden. Natuurlijk is de juiste auto daarin een belangrijk onderdeel. Wat ook heel belangrijk is, is de constructie. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om een auto te rijden. Wat voor u de slimste en voordeligste keuze is hangt helemaal af van uw situatie.


Wat is slim zakelijk rijden

Ik vind voor ondernemers drie dingen belangrijk;
> Allereerst wilt u gewoon voordelig rijden. Kortom geen geld weggooien. Bespaar 10 tot 15%.
> Daarnaast wilt u ook alles in control hebben. Inzicht en overzicht is belangrijk voor een ondernemer. Ook bij het wagenpark, wat vaak een van de grootste kostenposten is van uw onderneming.
> Als derde is ook gemak een kernwoord. Het moet geen dagtaak zijn om alles rondom het zakelijk rijden bij te houden en te regelen.

 

Het is mijn streven om vanaf nu elke week iets met u te delen over ‘slim zakelijk rijden’.