Fleur Kamminga

Zo ging de deal #7

Auto:
Mercedes-Benz E-klasse 220, Bluetec edition, AMG, Avantgarde
Soort deal:
Showroom deal
Beoordeling:

Nét niet nieuw bij ons

€ 37800

Elders helemaal nieuw

€ 61350
Kilometers
47100
Bouwjaar
2015
Brandstof
Diesel
Transmissie
Automaat
auto verkocht

Diesel bedankt! Dat zie je de laatste tijd veel terugkomen in reclameuitingen. En nu?

Hybride is al een aantal jaar erg interessant voor de zakelijke rijder, door de lage bijtelling. Ook elektrisch is momenteel erg in opkomst. Maar is dit voor iedereen interessant? Stel uw bedrijf maakt een grote groei door en uw werknemers moeten daardoor naar klanten in heel Europa. Heeft dan de reeds aangeschafte elektrische auto nog wel zoveel voordelen? Natuurlijk is deze nog steeds zuiniger en beter voor het milieu maar de grote afstanden zijn helaas nog niet te overbruggen met een elektrische auto.

Zo werd ik vorige week dan ook benaderd door de klant op de foto. In maart 2018 kocht hij een Nissan Leaf. Nog geen half jaar later bleek de keuze voor elektrisch in zijn geval toch niet de slimste keuze.

Ik heb deze klant een prachtige Mercedes E klasse 220 (diesel) mogen leveren met pas 47.000 km op de teller. Twee dagen later heeft hij zijn Nissan Leaf bij ons ingeruild en verliet hij de showroom met een prachtige nieuwe auto die op dit moment beter bij zijn zakelijke situatie past. Want elke situatie is anders en vraagt om een eigen en goede zakelijke autodeal!

 

Fleur