Jong gebruikte auto's

Jong gebruikt heeft een groot voordeel. De kop is eraf! Heel weinig kilometers, veel opties maar gewoon een stuk voordeliger.

Minimaal 1 jaar garantie

Je bod is inclusief alle kosten en minimaal 12 maanden volledige garantie.

Eigen import-kanaal

Om de verkrijgbaarheid van betrouwbare ‘jong gebruikt auto’s’ te vergroten hebben wij een eigen importlijn met ‘jonge buitenlanders’ uit Denemarken, Duitsland, Frankrijk en België opgestart.

Een auto importeren uit Duitsland?

Een auto importeren uit Duitsland kan duizenden euro’s schelen in de prijs. Maar als u dit zelf doet, loopt u wel een aantal risico’s. Daarom doen wij het graag voor u!

Plaats vandaag nog een zoekopdracht of bekijk welke auto’s er in onze showroom klaar staan .

 

Een auto importeren uit Duitsland

4 onnodige risico's

1. Het kost meer dan je denkt
Je betaald nog een fors bedrag BPM, dat zo kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. De auto moet vervoerd worden naar Nederland, hier opnieuw worden gekeurd worden en op kenteken gezet. Ook betaal je vaak nog taxatiekosten, garantiekosten en afleverkosten.

2. Mogelijke forse naheffing
Het gebeurt steeds vaker dat taxateurs schades extra aandikken om een lagere waarde op te kunnen schrijven. Hierdoor betaal je direct minder BPM. De Belastingdienst heeft namelijk tot 7 jaar de tijd om een naheffing op te leggen, dit betekent dat indien een taxatierapport overduidelijk onjuist is, je alsnog een naheffing kunt krijgen.

3. Inruilen is vaak geen optie.
De Duitse of Belgische dealers zitten meestal niet op jouw Hollandse wagen te wachten.

4. Je moet vooraf betalen.
En dan maar afwachten of die persoon te vertrouwen is en die auto ook daadwerkelijk naar Nederland komt! Bij ons krijg je minimaal een jaar garantie!

Ga voor een jong gebruikte auto voor een goede prijs

En loop geen onnodige risico's met importeren